توصیه های نوروزی برای تعطیلات در شیوع کرونا

عید نوروز یکی از اعیاد سنتی و مهم برای ما ایرانیان است. در دوران شیوع این بیماری، به طور کلی توصیه می‌شود از خارج شدن از خانه حتی برای ملاقات نزدیکان، مگر در مواقع ضروری، جدا خودداری کرده و از طریق تماس تلفنی و یا اینترنتی، این عید را به نزدیکان خود تبریک بگویید. 

توصیه های نوروزی برای تعطیلات در شیوع کرونا

عید نوروز یکی از اعیاد سنتی و مهم برای ما ایرانیان است. در دوران شیوع این بیماری، به طور کلی توصیه می‌شود از خارج شدن از خانه حتی برای ملاقات نزدیکان، مگر در مواقع ضروری، جدا خودداری کرده و از طریق تماس تلفنی و یا اینترنتی، این عید را به نزدیکان خود تبریک بگویید. 

توصیه‌هایی برای گذراندن عید و تعطیلات نوروز در زمان شیوع بیماری COVID-19

عید نوروز یکی از اعیاد سنتی و مهم برای ما ایرانیان است. از جمله سنن رایج در این دوران، دید و‌ باز‌دید آشنایان، پذیرایی با آجیل و شیرینی‌های مخصوص و هدیه دادن به رسم یادبود است.

در دوران شیوع بیماری COVID-۱۹ رعایت چه نکاتی برای تعطیلات عید نوروز توصیه می‌شود؟در دوران شیوع این بیماری، به طور کلی توصیه می‌شود از خارج شدن از خانه حتی برای ملاقات نزدیکان، مگر در مواقع ضروری، جدا خودداری کرده و از طریق تماس تلفنی و یا اینترنتی، این عید را به نزدیکان خود تبریک بگویید.

در صورتی که مجبور به ملاقات فردی خارج از خانه و یا پذیرایی از مهمان در خانه شدید، حتما نکاتی که در ادامه قید می‌شوند را مد‌نظر قرار دهید:

• در صورت داشتنِ هرگونه علائم بیماری نظیر تب، سرفه، تنگی نفس، خستگی و بی‌حالی، بدن درد و .. حتماً در خانه بمانید و از خارج شدن از خانه و ملاقات دیگران، اکیدا خودداری کنید.

• تا حد امکان از تماس مستقیم دست‌ها با بخش‌های مشترکِ منزل مانند زنگِ در، در منزل، دستگیره‌ها و دکمه‌های آسانسور اجتناب کنید. از دستمال کاغذی، آرنج، پا یا پشت بدن برای باز یا بسته‌کردن درها استفاده نمایید. در صورت نیاز به استفاده از دستگیره یا دکمه‌های آسانسور از دستمال استفاده کنید و بلافاصله پس از ورود به منزل، دستمال را در سطل زباله دربسته بیندازید.

• کمد مخصوصی را ترجیحا در ابتدای ورودی خانه قرار دهید و از مهمانان بخواهید که کفش‌ها و لباس‌های خود را در این کمد قرار دهند. توصیه می‌شود لباس‌های افراد، در روکش‌های پلاستیکی مخصوص لباس‌ها آویزان شوند تا لباس هر فرد از دیگری با یک پوشش جدا شود. ا اسپری‌کردن الکل بر روی لباس‌ها تاثیر چندانی ندارد. علاوه بر این می‌تواند لباس‌ها را به میزان زیادی قابل اشتعال کند که این مسئله در شرایط وجود شعله‌ی روشن در محیط، دمای بالا و یا الکتریسیته‌ی ساکن، بسیار خطرناک خواهد بود. لذا این کار توصیه نمی‌شود.

• بلافاصله پس از رسیدن به خانه خود و یا دیگری، پس از خارج نمودن کفش‌ها و لباس‌های بیرونی مثل کت و مانتو، دستان خود را بشویید و از مهمانان خود به صورت محترمانه بخواهید که پس از ورود به خانه شما، جهت حفظ سلامت خودشان، دستان خود را شست‌شو داده و یا ضد‌عفونی کنند.

• برای تمیز ماندن و آلوده نشدن مبل‌ها، توصیه می‌شود روی مبل‌ها یک پارچه و یا روکش پلاستیکی مناسب قرار دهید و پس از هربار ورود مهمان‌ها، آن‌ها را شست‌شو و یا ضدعفونی نمایید. برای اطلاع از نحوه شست‌شوی پارچه و البسه، به دستورالعمل “توصیه‌هایی در خصوص شست‌و‌شوی لباس‌ها در دوران شیوع کرونا” در سایت stopcorona.ir مراجعه نمایید.

• فاصله ۲-۱ متر را همواره با سایر افراد حفظ کنید و از لمس کردن، به آغوش کشیدن و یا روبوسی با افراد دیگر، مطلقا خودداری نمایید.

• در هر شرایطی پیش از خوردن مواد غذایی حتما دستان خود را شست‌شو نمایید.

• از پذیرایی کردن و یا خوردن مواد غذایی باز، مثل انواع آجیل و خشکبار، شیرینی‌جات و یا شکلات باز، خودداری نموده و در صورت تمایل به پذیرایی و یا خوردن شیرینی، توصیه می‌شود از انواع خشک (بدون خامه)، که ترجیحا به صورت جداگانه بسته‌بندی شده‌اند، استفاده نمایید. در صورت پذیرایی شیرینی‌ با روکش شهد یا شکر، حتما برای هر فرد چنگال جداگانه‌ای و یا یک انبر مناسب برای پذیرایی، در نظر بگیرید. برای پذیرایی میوه‌ها نیز، حتما از قبل آن‌ها را شست‌شو و ضدعفونی نمایید و از پذیرایی‌کردنِ میوه‌های بدون پوست مثل توت فرنگی و خشکبار که امکان ضد‌عفونی‌کردن آن‌ها وجود ندارد، خودداری کنید.

• برای پذیراییِ شیرینی و میوه‌ها و یا استفاده از هرگونه وسایلی مثل چنگال، قاشق و سایر مواردی که با دست‌ها و یا مخاط دهان تماس مستقیم دارند، می‌بایست پس از استفاده حتما آن‌ها را با مایع ظرفشویی به طور کامل شست‌شو داده و حتی ترجیحا توصیه می‌شود از ظروف، قاشق، چنگال و بشقاب یکبار مصرف استفاده نمایید. در نظر داشته‌باشید، پس از استفاده از ظروف یکبار مصرف، آن‌ها را در کیسه زباله انداخته و آن را گره بزنید. برای پذیرایی چای نیز بهتر است از لیوان‌های یکبار مصرف مخصوص نوشیدنی‌های داغ، استفاده شود. • در صورت تمایل به پذیرایی انواع نوشیدنی مثل چای، حتما پیش از ریختن چای در لیوان‌ها، دستان خود را با آب و صابون شست‌شو نموده و پس از مصرف نوشیدنی نیز، به منظور شست‌شوی ظروف، از مایع ظرفشویی استفاده کرده و در نهایت مجددا دستان خود را شست‌شو نمایید.

• در صورت استفاده از دستمال کاغذی، حتما بلافاصله آن را دور بیندازید و یا ازسمتِ استفاده ‌نشده در جیب خود قرار دهید. از گذاشتن دستمال کاغذی استفاده شده، روزی میز یا مبل، خودداری کنید.

• هر روز سطوحی مثل میز را که به طور مداوم در معرض تماس هستند، تمیز کنید. از اسپری یا پاک‌کننده‌های معمول جهت نظافت خانگی طبق دستورالعمل درج شده روی برچسب آن‌ها، استفاده کنید. این دستورالعمل‌ها برای استفاده ایمن و مؤثر از محصول تمیزکننده اهمیت دارند.

• از هدیه دادن پول و اسکناس ترجیحا خودداری کنید، اما در صورت تمایل به این کار، اسکناس ها را حتما در پاکت قرار دهید. حتما پس از هربار لمس پول، دستان خود را بشویید یا با ماده ضدعفونی‌کننده با پایه الکل، ضد‌عفونی نمایید.

• از قرار دادن حوله مشترک و یا استفاده از این حوله‌ها در سرویس بهداشتی خودداری کرده و به جای آن، از دستمال کاغذی استفاده کنید و بلافاصله آن را پس از استفاده در سطل زباله دردار بیندازید.

• با توجه به توصیه اکید مبنی بر خارج نشدن از خانه در دوران شیوع بیماریِ COVID-۱۹، برای داشتن زمانی مفرح در خانه، می‌توانید موارد زیر را مد‌نظر قرار دهید:
»انجام فعالیت بدنی مثل یوگا، حرکات کششی و …
»خواندن کتاب و مجله
»انجام بازی‌های خانوادگی با سایر اعضای خانواده
»برنامه‌ریزی تهیه غذاها یا کیک‌های خانگی به همراه سایر اعضای خانواده
»مشاهده فیلم‌ها یا سایر برنامه‌های مفرحِ تلویزیونی
»درست کردن پازل‌های چند‌هزار تکه یا درست کردن وسیله‌های هنری دست‌ساز
»به‌حداقل‌رساندن مشاهده تصاویر یا اخبار اضطراب‌آور در تلویزیون و سایر رسانه‌های اجتماعی در تمامی این موارد رعایت نکات بهداشتی مثل شست‌شوی دست‌ها و عدم لمس صورت، چشم‌ها و دهان را از یاد نبرید.

استاپ کرونا چیست؟!

استاپ کرونا عنوان وب سایتی است که سعی دارد تا تا با آگاه سازی هر چه بیشتر افراد مختلف جامعه، میزان گسترش ویروس کرونا، در سطح جامعه را کاهش دهد یا محدود کند.
استاپ کرونا وب سایت مرجع و علمی ویروس کرونا است. اخبار، آموزش‌ها و مقالات پیرامون ویروس کرونا را از استاپ کرونا دنبال کنید.

آغاز فاز سوم تحقیقات بالینی یک دارو در بیماران کروناویروس 2019

شرکت گیلیاد دو مطالعه فاز سوم بالینی را برای داروی تحقیقاتی ضدویروسی خود، با نام رمدسیویر (Remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به بیماری COVID-19 شروع کرد.

تلاش یک شرکت بیوتک دیگر برای ساخت واکسن کروناویروس

رقابت برای کشف واکسن برای کروناویروس ووهان یا همان SARS-CoV2 ادامه دارد و حالا شرکت کوچک بیوتکنولوژی Novavax چهارشنبه اعلام کرد که …

در جستجوی درمان و واکسن برای بیماری کرونا 2019

در حال حاضر واکسن یا دارویی برای پیشگیری از ابتلا یا درمان COVID-19 در دسترس نیست. داروها و واکسن‌ها در فاز تحقیقاتی هستند و مجوز ورود به بازار دارویی را ندارند.

تحقیقات یک واکسن کروناویروس وارد مرحله بالینی شد

شرکت Moderna، اولین ویال واکسن کروناویروس خود، mRNA-1273 را به انیستیتوی آلرژی و بیماری‌های عفونی (NIAID) فرستاده است.

دستورالعمل استفاده صحیح از ماسک جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا

دستورالعمل استفاده صحیح از ماسک جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا

توصیه‌های عمومی در محیط کارجهت جلوگیری از ابتلا به کرونا

توصیه‌های عمومی در محیط کارجهت جلوگیری از ابتلا به کرونا

پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط آشپرخانه

پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط آشپرخانه

 توصیه‌هایی برای نگهبانان در زمان کار جهت جلوگیری از ابتلا به کرونا

 توصیه‌هایی برای نگهبانان در زمان کار جهت جلوگیری از ابتلا به کرونا

زباله‌ها را چگونه جمع آوری کنیم تا به کرونا مبتلا نشویم

زباله‌ها را چگونه جمع آوری کنیم تا به کرونا مبتلا نشویم

orchidpharmed
twitter
instagram
aparat

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما می‌توانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.

telegram
twitter
instagram
aparat
orchidpharmed
cinnagen
stopcorona

تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸

جهت برقراری ارتباط با ما می‌توانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.