تحقیقی جدید، تخمین قبلی از نهفتگی کرونا را تایید کرد
یکی از سوالهای پرتکرار عموم مردم درباره بیماری کرونا 2019 ، مدت زمان نهفته بودن علائم این بیماری است. دوره نهفتگی بیماری مدت زمان بین آلوده شدن به ویروس تا نشان دادن علائم جسمی بیماری است.
تحقیقی جدید، تخمین قبلی از نهفتگی کرونا را تایید کرد
یکی از سوالهای پرتکرار عموم مردم درباره بیماری کرونا 2019 ، مدت زمان نهفته بودن علائم این بیماری است. دوره نهفتگی بیماری مدت زمان بین آلوده شدن به ویروس تا نشان دادن علائم جسمی بیماری است.
از کرونا بیشتر بدانید
یکی از سوالهای پرتکرار عموم مردم درباره بیماری کرونا 2019 ، مدت زمان نهفته بودن علائم این بیماری است. دوره نهفتگی بیماری مدت زمان بین آلوده شدن به ویروس تا نشان دادن علائم جسمی بیماری است. یک مطالعه جدید زمان تخمینی برای نهفتگی بیماری کروناویروس جدید را 5 روز برآورد میکند.
تخمین فعلی سازمان بهداشت جهانی درباره نهفتگی ویروس کرونا (SARS-CoV-2) بین 1 تا 14 روز است. با این حال، آنها معتقدند بیشتر مواقع دوره نهفتگی بیماری 5 روز است.
اکنون مطالعه ای از مدرسه بهداشت عمومی بلومبرگ جانز هاپکینز در بالتیمور تایید میکند که میانهی مدت زمان دوره نهفتگی بیماری 5 روز است؛ یعنی نیمی از افراد آلوده به ویروس با گذشت پنج روز علائم بیماری را نشان میدهند.
محققان بر اساس یافتههای خود که در نشریه Annals of Internal Medicine منتشر شده است، داده های 181 بیمار را جمعآوری کردهاند. بیشتر این افراد در ووهان چین توقف داشته یا به آنجا مسافرت کردهاند.
میانه مدت زمان نهفتگی بیماری کرونا که توسط این مطالعه تخمین زده میشود، 5.1 روز است. اگرچه این یعنی نیمی از افراد تا پنج روز بعد از آلودگی به ویروس، علائم را نشان می دهند؛ اما برای بسیاری از دیگر افراد این زمان بیشتر خواهد بود.
در مجموع، علائم بیماری در 97.5 درصد افراد در 11.5 روز نخست آلودگی به بیماری ظاهر میشود.
این محققان یافتههای دیگری را نیز مطرح کردهاند. بر اساس مطالعه آنها، فقط حدود 101 نفر در هر 10000 نفر که به ویروس کرونای جدید (SARS-CoV-2) آلوده شوند، ممکن است علائم بیماری را بعد از 14 روز نشان دهند.
بنابراین، به نظر آن ها، توصیه قرنطینه 14روزه که اکنون رایج است، منطقی و درست است. هرچند شناسایی بعضی موارد را، که نهفتگی طولانی تری دارند، از دست خواهیم داد.
البته برخی متخصصان معتقدند در برخورد با این گونه مطالعات باید محتاط باشیم. برخی فرضیات این مطالعات ممکن است، چندان درست نباشد و زمان نهفتگی بیماری می تواند بیش از آنچه باشد که این مطالعه به آن دست یافته است.
منبع : Medical news today
استاپ کرونا چیست؟!
استاپ کرونا عنوان وب سایتی است که سعی دارد تا تا با آگاه سازی هر چه بیشتر افراد مختلف جامعه، میزان گسترش ویروس کرونا، در سطح جامعه را کاهش دهد یا محدود کند.
استاپ کرونا وب سایت مرجع و علمی ویروس کرونا است. اخبار، آموزشها و مقالات پیرامون ویروس کرونا را از استاپ کرونا دنبال کنید.
آغاز فاز سوم تحقیقات بالینی یک دارو در بیماران کروناویروس 2019
شرکت گیلیاد دو مطالعه فاز سوم بالینی را برای داروی تحقیقاتی ضدویروسی خود، با نام رمدسیویر (Remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به بیماری COVID-19 شروع کرد.
تلاش یک شرکت بیوتک دیگر برای ساخت واکسن کروناویروس
رقابت برای کشف واکسن برای کروناویروس ووهان یا همان SARS-CoV2 ادامه دارد و حالا شرکت کوچک بیوتکنولوژی Novavax چهارشنبه اعلام کرد که …
در جستجوی درمان و واکسن برای بیماری کرونا 2019
در حال حاضر واکسن یا دارویی برای پیشگیری از ابتلا یا درمان COVID-19 در دسترس نیست. داروها و واکسنها در فاز تحقیقاتی هستند و مجوز ورود به بازار دارویی را ندارند.
تحقیقات یک واکسن کروناویروس وارد مرحله بالینی شد
شرکت Moderna، اولین ویال واکسن کروناویروس خود، mRNA-1273 را به انیستیتوی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) فرستاده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.
تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸
جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.