پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط آشپزخانه
این توصیهها مربوط به نکات لازم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط آشپزخانه است. با رعایت هرچه بهتر آنها، احتمال شیوع ویروس کرونا را با کاهش رو به رو کنیم.
پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط آشپزخانه
این توصیهها مربوط به نکات لازم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط آشپزخانه است. با رعایت هرچه بهتر آنها، احتمال شیوع ویروس کرونا را با کاهش رو به رو کنیم.
از کرونا بیشتر بدانید
برای پیشگیری از ابتلا به COVID-19 (بیماری کرونا)، چه نکاتی را هنگام رفت و آمد به آشپزخانه محیطهای کاری یا درمانی رعایت کنیم؟
همان طور که میدانیم یکی از محلهای پر رفتوآمد در محیطهای کاری یا درمانی، آشپزخانه است. همه ما هرروزه چندین مرتبه با وسایلی همچون درب و دستگیره درب یخچال، کتری و قوری چای، درب مایکروفر، شیر آب و سینک محل ظرفشویی و ظروف آشپزخانه (چه ظروف شخصی و چه ظروف عمومی) سر و کار داریم.
ویروس کرونا (SARS-CoV-۲) با تماس دست به سطوح آلوده و یا تنفس قطرات ناشی از سرفه و یا عطسه فرد ناقل ویروس، بین افراد مختلف منتقل میشود. یکی از نکات حائز اهمیت در پیشگیری از بروز این بیماری، توجه به نحوه تماس با سطوح و نحوه نظافت پس از آن است.
بدین منظور دستورالعملی جهت رفت و آمد به آشپزخانه و استفاده از وسایل آن تهیه شده است که در ادامه شرح داده شده است:
۱) در صورتی که مایع ضدعفونیکننده در دسترس دارید، پیش از ورود به آشپزخانه و تماس با هرگونه وسیله در این محل، دستهای خود را کاملا ضدعفونی نمایید.
۲) هنگام بازکردن درب یخچال و قراردادن غذای خود در داخل یخچال، حتما با یک برگ دستمال کاغذی درب را باز نموده و غذای خود را داخل یخچال قرار دهید، سپس با همان دستمال درب را بسته و بلافاصله پس از آن، دستمال را در سطل زباله دور بیندازید.
۳) هنگام استفادهکردن از کتری، قوری چای، مایکروفر و یا باز و بسته نمودن درب کمدهای آشپزخانه، حتما آن را با یک برگ دستمال کاغذی و یا پدهای الکلی یکبارمصرف، لمس نموده و بلافاصله دستمال را دور بیندازید.
۴) همواره در نظر داشته باشید، پیش از خوردن غذا و یا میانوعده، حتما دستهایتان را با آبوصابون شستوشو داده و یا با محلول گندزدا (ضدعفونیکننده) تمیز نمایید.
۵) تا حد ممکن از دستزدن به ظروف و وسایل دیگران پرهیز کنید و در صورت لزوم به انجام اینکار، ابتدا بهطور کامل دستهای خود را با آبوصابون بشویید یا با محلول گندزدا ضدعفونی کنید.
۶) برای برداشت قند به جای دستانتان از انبرک یا قاشق مرباخوری استفاده کنید. همچنین هرکس میتواند قند مصرفی خود را در کیسه فریزری ریخته و در نزد خود نگهداری نماید.
۷) برای برداشت بیسکویت یا سایر خوراکیها نیز از انبرک استفاده کنید.
نکته: توصیه میشود ترجیحاً از ظروف، لیوان، قاشق و چنگال مشترک حتی علیرغم شستشوی آنها استفاده نفرمایید.
نکته: هنگام استفاده از آبسردکن، فقط از لیوان یکبار مصرف استفاده نمایید و از تماس لیوانهای شخصی با آب سرد کن جداً دوری نمایید.
۸) دستمالهایی که برای نظافت کل سطوح آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد، میبایست از نوع یکبار مصرف باشد و تنها برای آشپزخانه استفاده شود.
۹) روزانه بهصورت مکرر (پیشنهاد میشود حداقل دومرتبه) تمامی سطوح آشپزخانه بهخصوص مناطق پرکاربرد مانند دربهای یخچال، ماکروویو، بدنه و دستگیره چایساز، قوری و … ضدعفونی گردد.
۱۰) پیشنهاد میشود سطل آشپزخانه روزی دو مرتبه تخلیه گردد.
۱۱) اسکاچ مخصوص شستوشوی ظروف مرتباً (پیشنهاد میشود بهصورت روزانه) تعویض گردد.
۱۲) همواره مایع ضدعفونیکننده و دستمال کاغذی بهاندازه کافی در آشپزخانه تأمین شده و وجود داشته باشد.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.
تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸
جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.