آیا امکان انتقال ویروس کرونای جدید از طریق هوا وجود دارد؟
آیا ویروس کرونا به مدت چندین ساعت در هوا پایدار است؟
آیا امکان انتقال ویروس کرونای جدید از طریق هوا وجود دارد؟
آیا ویروس کرونا به مدت چندین ساعت در هوا پایدار است؟
از کرونا بیشتر بدانید
خیر. بر اساس اطلاعات موجود تاکنون، انتقال ویروس کرونای جدید از طریق مواجهه مستقیم با قطرات تنفسی فرد بیمار به دنبال عطسه یا سرفه و همینطور تماس دست با سطوح آلوده به ویروس و سپس تماس آن با چشم، بینی و دهان ممکن است.
مقالهای که اخیرا در ژورنال معتبر NEJM منتشر شد، امکان پایداری ذرات ویروس در هوا برای مدت سه ساعت را عنوان کرد. این مسئله منجر به القای وحشت در خوانندگان این مطالعه شد اما آیا بر اساس این مطالعه انتقال این ویروس از طریق هوا ممکن ارزیابی میشود؟
این مسئله توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) مورد بررسی قرار گرفت. بنا بر بررسی دقیق این سازمان، دستگاه سازنده ذرات تنفسی (نبولایزر) که در مطالعه مذکور استفاده شده است، دستگاهی پرقدرت است که ذرات تولیدشده توسط آن بسیار ریز بوده و شباهتی به قطرات تنفسی تولیدشده به دنبال عطسه و سرفه در افراد مبتلا ندارد.
همچنین ذرات منتشرشده توسط این دستگاه نمیتواند نمایانگر ذرات تولیدشده در پروسههای بیمارستانی (مانند لولهگذاری تنفسی، برونکوسکوپی، استخراج ترشحات تنفسی بیمار و …) باشد.
بنابراین این مقاله، منبع جدیدی برای ارزیابی ماندگاری ویروس در هوا به شمار نمیرود و توصیههای قبلی سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا همچنان پابرجا است. بر این مبنا، استفاده از ماسکهای تنفسی تنها برای افراد مبتلا، افرادی که از فرد مبتلا مراقبت میکنند و اعضای کادر درمان توصیه میشود.
همچنین رعایت فاصله حداقل یک متر از سایر افراد در انجام کارهای روزمره و رعایت فاصله بیشتر از یک متر هنگام انجام پروسههای درمانی روی فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان و همینطور رعایت بهداشت و شستشوی مرتب دستها توصیه شده است.
منابع : WHO
استاپ کرونا چیست؟!
استاپ کرونا عنوان وب سایتی است که سعی دارد تا تا با آگاه سازی هر چه بیشتر افراد مختلف جامعه، میزان گسترش ویروس کرونا، در سطح جامعه را کاهش دهد یا محدود کند.
استاپ کرونا وب سایت مرجع و علمی ویروس کرونا است. اخبار، آموزشها و مقالات پیرامون ویروس کرونا را از استاپ کرونا دنبال کنید.
آغاز فاز سوم تحقیقات بالینی یک دارو در بیماران کروناویروس 2019
شرکت گیلیاد دو مطالعه فاز سوم بالینی را برای داروی تحقیقاتی ضدویروسی خود، با نام رمدسیویر (Remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به بیماری COVID-19 شروع کرد.
تلاش یک شرکت بیوتک دیگر برای ساخت واکسن کروناویروس
رقابت برای کشف واکسن برای کروناویروس ووهان یا همان SARS-CoV2 ادامه دارد و حالا شرکت کوچک بیوتکنولوژی Novavax چهارشنبه اعلام کرد که …
در جستجوی درمان و واکسن برای بیماری کرونا 2019
در حال حاضر واکسن یا دارویی برای پیشگیری از ابتلا یا درمان COVID-19 در دسترس نیست. داروها و واکسنها در فاز تحقیقاتی هستند و مجوز ورود به بازار دارویی را ندارند.
تحقیقات یک واکسن کروناویروس وارد مرحله بالینی شد
شرکت Moderna، اولین ویال واکسن کروناویروس خود، mRNA-1273 را به انیستیتوی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) فرستاده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.
تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸
جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.