آیا تغییرات آب و هوا میتواند باعث سرکوب کروناویروس یا SARS-CoV-2 و بیماری COVID-19 شود؟
هفته گذشته جان نیکولز ، استاد آسیبشناسی دانشگاه هنگکنگ در یک کنفرانس تلفنی با سرمایهگذاران (که متن آن بهصورت آنلاین لو رفت) گفت انتظار دارد این ویروس با افزایش دما، خود به خود از بین برود. براساس پیشبینی او بیماری ممکن است تا اواسط اردیبهشت فروکش کند.
آیا تغییرات آب و هوا میتواند باعث سرکوب کروناویروس یا SARS-CoV-2 و بیماری COVID-19 شود؟
هفته گذشته جان نیکولز ، استاد آسیبشناسی دانشگاه هنگکنگ در یک کنفرانس تلفنی با سرمایهگذاران (که متن آن بهصورت آنلاین لو رفت) گفت انتظار دارد این ویروس با افزایش دما، خود به خود از بین برود. براساس پیشبینی او بیماری ممکن است تا اواسط اردیبهشت فروکش کند.
از کرونا بیشتر بدانید
آمار مرگومیر کروناویروس در حال حاضر به بیش از ۲۷۰۰ نفر رسیده است که اکثر آنها در چین رخ داده است.
نخستین تلفات ویروس در خارج از آسیا در فرانسه گزارش شد. قربانی مردی ۸۰ ساله و مسافری از استان هوبی چین به این کشور بود.در حالی که جهان همچنان امیدوار است که با افزایش دما در بهار، شیوع ویروس کاهش یابد، نانسی مسنیر، مدیر مرکز ملی ایمنسازی و بیماریهای تنفسیCDC ، هشدار داد که هنوز برای گفتن اینکه گرمشدن هوا باعث مهار ویروس میشود خیلی زود است.
اظهارات وی چند روز پس از صحبتهای دونالد ترامپ پیرامون از بین رفتن معجزهآسای كروناویروس بهمحض گرمشدن هوا صورت گرفت. نانسی مسنیر گفت آنفلوانزا یک بیماری فصلی است، اگر این بیماری نیز مانند آنفولانزا رفتار کند، ممکن است هرچه به سمت بهار و تابستان میرویم، موارد ابتلا کاهش یابد.
اما COVID-۱۹ یک بیماری جدید است که زمان زیادی از بروز آن نگذشته است و هنوز نمیتوان با قطعیت در مورد سیر آن اظهار نظر کرد.هفته گذشته جان نیکولز ، استاد آسیبشناسی دانشگاه هنگکنگ در یک کنفرانس تلفنی با سرمایهگذاران (که متن آن بهصورت آنلاین لو رفت) گفت انتظار دارد این ویروس با افزایش دما، خود به خود از بین برود.
براساس پیشبینی او بیماری ممکن است تا اواسط اردیبهشت فروکش کند. هنگامی که خبرنگار سایت AccuWeather برای تجزیه و تحلیل بیشتر، مجددا از او سؤال کرد، نیكولز در برابر نظرات مرکز کنترل بیماریها (CDC) با احتیاط رفتار کرد.
بنابراین سؤال اصلی این است: آیا این ویروس مانند سایر کروناویروسها رفتار خواهد کرد؟
نیکولز در ایمیلی به AccuWeather پاسخ داده است که این ویروس اساساً ساختار مشابهی با سایر کروناویروسها دارد. وی افزود SARS-CoV-۲یا همان کروناویروس دارای گیرنده مشابه با ویروس NL۶۳ که حدود ۱۶ سال پیش کشف شد است. بنابراین فرضیه من آن است که با فرارسیدن تابستان در میزان ابتلا به این ویروس کاهشی رخ میدهد؛ اما من مخالف دیدگاه های CDC نیز نیستم.
طبق گفتههای نیکولز، NL۶۳ و SARS-CoV-۲ گیرنده یکسانی دارند و ازاینرو میتوان انتظار داشت که در دستگاه تنفسی بهصورت مشابهی رفتار کنند. نیکولز COVID-۱۹ را به شکل شدید سرماخوردگی تشبیه کرد.
وقتی از او سؤال شد که آیا با بازگشت هوای سرد در پاییز سال آینده ویروس میتواند دوباره زنده شود، نیکولز پاسخی ارائه نداد.آمش آدالجا، پزشک متخصص بیماریهای عفونی و دانشمند ارشد در مرکز امنیت بهداشتی دانشگاه جانهاپکینز میگوید همه کروناویروسها از یک الگوی یکسان پیروی نمیکنند. با این وجود، او نیز احتمال داد که شیوع بیماری تحت تاثیر تغییر فصل قرار میگیرد.
آدالجا گفت: این ویروس خاصیت فصلی بودن ندارد زیرا ویروسی است که از حیوانات به انسان منتقل شده است و نمیتوان آن را با ویروسهایی که با یک الگوی فصلی باعث ایجاد بیماری میشوند مقایسه کرد.
با این وجود این ویروس در عمل مانند یک کروناویروس سرماخوردگی رفتار کرده است بههمین خاطر من فکر میکنم هر چه به بهار و تابستان نزدیک میشویم، میزان موارد ابتلا کاهش یابد.نیکلوز با استناد به مطالعاتی که در مورد شیوع SARS در سالهای ۲۰۰۳ و قبل از آن انجام شده است، میگوید: اگر تاریخ را ملاک قرار دهیم، میتوان انتظار داشت که این ویروس در فصل تابستان به اندازه فعلی تهدیدکننده نباشد.
نیکولز تنها متخصصی نیست که پیشبینی میکند با آمدن بهار، شیوع ویروس رو به کاهش میرود. ژونگ نانشان، اپیدمیولوژیست و مشاور ارشد پزشکی دولت چین، معتقد است کهCOVID-۱۹ از اواسط فروردین شروع به ازبینرفتن خواهد کرد.
ظاهراً پیشبینی ژونگ براساس آب و هوا انجام نشده است. او پیشبینی خود را بر اساس مدلسازی ریاضی و اقدامات انجام شده دولت چین بنا نهاده است.
این پزشک ۸۳ ساله که نقش بسیار مهمی در غلبه بر بیماری SARS در سال ۲۰۰۳ داشت میگوید: علت اصلی نگرانی، مسائل ناشناخته در مورد COVID-۱۹ است.
ما نمیدانیم چرا این بیماری مسری است و این خود یک مشکل بزرگ است.
منبع : accuweather
استاپ کرونا چیست؟!
استاپ کرونا عنوان وب سایتی است که سعی دارد تا تا با آگاه سازی هر چه بیشتر افراد مختلف جامعه، میزان گسترش ویروس کرونا، در سطح جامعه را کاهش دهد یا محدود کند.
استاپ کرونا وب سایت مرجع و علمی ویروس کرونا است. اخبار، آموزشها و مقالات پیرامون ویروس کرونا را از استاپ کرونا دنبال کنید.
آغاز فاز سوم تحقیقات بالینی یک دارو در بیماران کروناویروس 2019
شرکت گیلیاد دو مطالعه فاز سوم بالینی را برای داروی تحقیقاتی ضدویروسی خود، با نام رمدسیویر (Remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به بیماری COVID-19 شروع کرد.
تلاش یک شرکت بیوتک دیگر برای ساخت واکسن کروناویروس
رقابت برای کشف واکسن برای کروناویروس ووهان یا همان SARS-CoV2 ادامه دارد و حالا شرکت کوچک بیوتکنولوژی Novavax چهارشنبه اعلام کرد که …
در جستجوی درمان و واکسن برای بیماری کرونا 2019
در حال حاضر واکسن یا دارویی برای پیشگیری از ابتلا یا درمان COVID-19 در دسترس نیست. داروها و واکسنها در فاز تحقیقاتی هستند و مجوز ورود به بازار دارویی را ندارند.
تحقیقات یک واکسن کروناویروس وارد مرحله بالینی شد
شرکت Moderna، اولین ویال واکسن کروناویروس خود، mRNA-1273 را به انیستیتوی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) فرستاده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.
تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸
جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.