توصیههای لازم به بیماران مبتلا به COVID-19 پس از بهبودی و مرخص شدن از بیمارستان
نتایج مطالعهای در چین نشان میدهد که ویروس نوظهور کرونا (SARS-CoV-2) میتواند حداقل دو هفته پس از بهبود علایم، همچنان در بدن افراد باقی بماند. در این مطالعه، بیماران پس از آنکه بی¬علامت بودند و تست ویروسِ SARS-CoV-2 آن¬ها در دو روز متوالی منفی شد، بهبود یافته تلقی شدهاند.
توصیههای لازم به بیماران مبتلا به COVID-19 پس از بهبودی و مرخص شدن از بیمارستان
نتایج مطالعهای در چین نشان میدهد که ویروس نوظهور کرونا (SARS-CoV-2) میتواند حداقل دو هفته پس از بهبود علایم، همچنان در بدن افراد باقی بماند. در این مطالعه، بیماران پس از آنکه بی¬علامت بودند و تست ویروسِ SARS-CoV-2 آن¬ها در دو روز متوالی منفی شد، بهبود یافته تلقی شدهاند.
از کرونا بیشتر بدانید
نتایج مطالعهای در چین نشان میدهد که ویروس نوظهور کرونا (SARS-CoV-۲) میتواند حداقل دو هفته پس از بهبود علایم، همچنان در بدن افراد باقی بماند. در این مطالعه، بیماران پس از آنکه بیعلامت بودند و تست ویروسِ SARS-CoV-۲ آن¬ها در دو روز متوالی منفی شد، بهبود یافته تلقی شدهاند.
از بیماران بهبود یافته پس از مرخص شدن از بیمارستان خواسته شده تا خود را در خانه به مدت ۵ روز ایزوله کنند. از گلوی این بیماران برای ۵ تا ۱۳ روز پس از بهبودی نمونه برداری شده و حضور ویروس در بدن بیماران بررسی شده است. نتایج نشان داد که همهی تستها بین روز ۵ تا ۱۳ مثبت بود.
بنابراین محققان این مطالعه به این نتیجه رسیدند که حداقل تعدادی از همه بیماران حتی پس از بهبود، میتوانند ناقل ویروس باشند. یک ویروسشناس از دانشگاه میشیگان معتقد است که حضور ویروس در غلظت پایین در بدن حتی پس از بهبودی از بیماری امری شایع است.
برای مثال، ویروس زیکا و اِبولا قادرند ماهها در بدنِ بیمارِ بهبود یافته، باقی بمانند. پس از آنکه دورهی درمانهای ضد ویروس بیمار به پایان میرسد، ممکن است ویروسها در سطح پایین مجدد شروع به تکثیر کنند. اگر چه تعداد آنها به حدی که آسیب زنندهی بافت باشند، نخواهد رسید؛ اما در حدی خواهد بود که پاسخ تستها را مثبت کند.
از این رو بیماران پس از مرخص شدن و بازگشت به خانه بهتر است همچنان نکات بهداشتی را رعایت نمایند، چراکه میتوانند ناقل این ویروس باشند و توصیه میشود که برای مدت طولانی پایش شوند.طبق بررسیهای انجام شده در منایع علمی، بیمار مبتلا به ویروسِ SARS-CoV-۲ زمانی مرخص میشود که نتایج ارزیابیهای بالینی و تستهای آزمایشگاهی وی مطلوب باشد. ضروری است محیط خانه وی ارزیابی شده و توصیههای لازم در خصوص نحوه ایزوله کردن انجام گیرد.
شایان ذکر است انتقال بیمار به منزل پس از مرخص شدن نیز باید با حفظ نکات ایمنی صورت پذیرد.همچنین درصورتی که بیماری مشکوک به COVID-۱۹ به بیمارستان مراجعه کرده و مشخص شود که مبتلا به این بیماری نیست، باید تمهیدات لازم جهت انتقال وی به خانه و بازگشت مجدد احتمالی او به بیمارستان جهت فالوآپ (های) بعدی در نظر گرفته شوند.
لذا با توجه به نکات ذکر شده، لیستی از توصیههای لازم به بیماران پس از بهبودی از ویروس SARS-CoV-۲ و مرخص شدن از بیمارستان در نظر گرفته شده است، که در ادامه اشاره میشوند:
۱. بهتر است در یک اتاق دارای پنجره و به صورت مجزا از دیگر سایر اعضای خانواده استراحت کنید و تا حد امکان رفت و آمد خود را به فضای بیرون از اتاق کاهش دهید و یا اینکه محل استراحت شما حداقل ۲ متر از دیگر اعضای خانواده فاصله داشته باشد.
۲. ظرف غذای شما باید از سایر اعضای خانواده مجزا بوده و برای شستشو نیز آن را از دیگر ظروف جدا کرده و با آب و مایع ظرفشویی به خوبی بشوئید.
۳. بهتر است فردی که از شما مراقبت میکند، سالم بوده و ترجیحا بیماری زمینهای مانند مشکلات قلبی یا دیابت و … نداشته باشد.
۴. برای حداقل ۱۴ روز اجازه عیادت به خانواده خود را ندهید، چرا که ممکن است شما همچنان ناقل بوده و این ویروس را به دیگر اعضای خانواده منتقل کنید.
۵. دیگر افرادی که با شما یا وسایل محل استراحت شما در تماس هستند، پیوسته دستهای خود را با آب و صابون شستوشو دهند.
۶. بهتر است دستگیرهها و سطوحی که با آنها در تماس هستید، به طور مرتب ضدعفونی شده و همچنین دستشویی و حمام حداقل روزی یک بار با مخلوط آب و وایتکس (هیپوکلریت سدیم) ۵/۰% ضدعفونی شوند.
جهت تهیه این محلول، مطلب با عنوان “محلولهای ضدعفونی کننده و نحوه تهیه محلول گندزدا از انواع وایتکس” را مطالعه نمایید
۷. داروهای تجویزی خود را در زمان تعیین شده مصرف کنید. درصورتی که احساس بهبودی داشتید، داروها را بدون مشورت با پزشک معالج خود قطع نکنید، تا دوره درمانِ بیماری کامل شود.
۸. در صورت بدتر شدن علایم بیماری، بلافاصله به پزشک معالج خود اطلاع دهید تا در صورت صلاحدید ایشان به مرکز درمانی مراجعه نمایید.
منابع:
دفترچه توصیههای بیمارستان مسیح | livescience | gov
استاپ کرونا چیست؟!
استاپ کرونا عنوان وب سایتی است که سعی دارد تا تا با آگاه سازی هر چه بیشتر افراد مختلف جامعه، میزان گسترش ویروس کرونا، در سطح جامعه را کاهش دهد یا محدود کند.
استاپ کرونا وب سایت مرجع و علمی ویروس کرونا است. اخبار، آموزشها و مقالات پیرامون ویروس کرونا را از استاپ کرونا دنبال کنید.
آغاز فاز سوم تحقیقات بالینی یک دارو در بیماران کروناویروس 2019
شرکت گیلیاد دو مطالعه فاز سوم بالینی را برای داروی تحقیقاتی ضدویروسی خود، با نام رمدسیویر (Remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به بیماری COVID-19 شروع کرد.
تلاش یک شرکت بیوتک دیگر برای ساخت واکسن کروناویروس
رقابت برای کشف واکسن برای کروناویروس ووهان یا همان SARS-CoV2 ادامه دارد و حالا شرکت کوچک بیوتکنولوژی Novavax چهارشنبه اعلام کرد که …
در جستجوی درمان و واکسن برای بیماری کرونا 2019
در حال حاضر واکسن یا دارویی برای پیشگیری از ابتلا یا درمان COVID-19 در دسترس نیست. داروها و واکسنها در فاز تحقیقاتی هستند و مجوز ورود به بازار دارویی را ندارند.
تحقیقات یک واکسن کروناویروس وارد مرحله بالینی شد
شرکت Moderna، اولین ویال واکسن کروناویروس خود، mRNA-1273 را به انیستیتوی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) فرستاده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.
تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸
جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.