توصیه هایی درباره زمان پایان جداسازی خانگی بیماران
در صورت ابتلا به کووید-۱۹ تا چهزمانی باید در خانه بمانیم؟ در ادامه توصیه های مرکز کنترل بیماری های آمریکا درباره این سوالات را می خوانیم.
توصیه هایی درباره زمان پایان جداسازی خانگی بیماران
در صورت ابتلا به کووید-۱۹ تا چهزمانی باید در خانه بمانیم؟ در ادامه توصیه های مرکز کنترل بیماری های آمریکا درباره این سوالات را می خوانیم.
از کرونا بیشتر بدانید
در صورت ابتلا به کووید-۱۹، برای تصمیمگیری درباره زمان پایان دادن به جداسازی خانگی (Home Isolation)، دو روش وجود دارد.
روش اول براساس زمان شروع و بهبود علائم و روش دوم براساس تست تشخیصی کووید-۱۹ است.
۱- پایان جداسازی خانگی بر اساس شروع و بهبود علائم:
برای پایان دادن به جداسازی خانگی در این روش، باید هر دو شرط زیر برقرار باشند.
• باید حداقل ۳ روز (۷۲ ساعت) از شروع بهبود علائم گذشته باشد؛ بهبود بهمعنای برطرف شدن تب، بدون مصرف داروهای ضدتب و بهتر شدن علائم تنفسی مانند سرفههای خشک و تنگی نفس است.
• باید حداقل ۷ روز از شروع علائم اولیه بیماری گذشته باشد.
۲- پایان جداسازی خانگی بر اساس تست تشخیصی کووید-۱۹:
در این روش افراد به دو دسته تقسیم میشوند؛ افرادی که تست تشخیص کووید-۱۹ آنها مثبت است و علائم بیماری را نیز دارند و افرادی که تست تشخیص کووید-۱۹ آنها مثبت است ولی علائم بیماری را ندارند.
بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که علامت دارند: این افراد تا زمانی که تب آنها بدون مصرف داروهای ضدتب برطرف شود و علائم تنفسی (سرفههای خشک و تنگی نفس) آنها نیز بهتر شود و همچنین تا زمانی که دو تست تشخیص کووید-۱۹ منفی با فاصله حداقل ۲۴ساعت داشته باشند، باید در خانه بمانند.
بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که بدون علامت هستند: این افراد تا زمانی که حداقل ۷ روز از اولین تست تشخیص کووید-۱۹ مثبت آنها گذشته باشد و هیچگونه بیماری دیگری نیز نداشته باشند باید در خانه بمانند.
اگر عضوی از کادر درمان به کووید-۱۹ مبتلا شود، چهزمانی میتواند دوباره آغاز به کارکردن نماید؟
اگر فرد مبتلا به کووید-۱۹ عضوی از کادر درمانی باشد، در صورت احراز شرایطی که در خصوص سایر بیماران در بالا ذکر شد، میتواند از خانه خارج شده و با رعایت اصول و نکات زیر به محل کار خود بازگردد.
• تا زمانی که تمامی علائم او بهطور کامل برطرف گردند یا ۱۴ روز از شروع علائم او گذشته باشد باید تمام مدتی که در مرکز درمانی به ارائه خدمت مشغول است از ماسک صورت استفاده نماید.
• تا زمانی که ۱۴ روز از شروع علائم او گذشته باشد باید از تماس با بیمارانی که دچار اختلال در سیستم ایمنی هستند (بیماران پیوندی یا بیماران مبتلا به سرطان) پرهیز نماید.
• باید تمام مدتی که در مرکز درمانی به ارائه خدمت مشغول است، اصول اولیه بهداشتی (مانند شستوشوی مکرر دستها، پوشاندن بینی و دهان هنگام عطسه یا سرفه و …) را رعایت نماید.
• باید خود را بهطور مداوم پایش نماید و در صورتی که علائم تنفسی او دوباره ظاهر شدند یا بدتر از قبل شدند برای ارزیابی مجدد اقدام نماید.
منابع : لینک اول cdc | لینک دوم cdc
استاپ کرونا چیست؟!
استاپ کرونا عنوان وب سایتی است که سعی دارد تا تا با آگاه سازی هر چه بیشتر افراد مختلف جامعه، میزان گسترش ویروس کرونا، در سطح جامعه را کاهش دهد یا محدود کند.
استاپ کرونا وب سایت مرجع و علمی ویروس کرونا است. اخبار، آموزشها و مقالات پیرامون ویروس کرونا را از استاپ کرونا دنبال کنید.
آغاز فاز سوم تحقیقات بالینی یک دارو در بیماران کروناویروس 2019
شرکت گیلیاد دو مطالعه فاز سوم بالینی را برای داروی تحقیقاتی ضدویروسی خود، با نام رمدسیویر (Remdesivir) در بزرگسالان مبتلا به بیماری COVID-19 شروع کرد.
تلاش یک شرکت بیوتک دیگر برای ساخت واکسن کروناویروس
رقابت برای کشف واکسن برای کروناویروس ووهان یا همان SARS-CoV2 ادامه دارد و حالا شرکت کوچک بیوتکنولوژی Novavax چهارشنبه اعلام کرد که …
در جستجوی درمان و واکسن برای بیماری کرونا 2019
در حال حاضر واکسن یا دارویی برای پیشگیری از ابتلا یا درمان COVID-19 در دسترس نیست. داروها و واکسنها در فاز تحقیقاتی هستند و مجوز ورود به بازار دارویی را ندارند.
تحقیقات یک واکسن کروناویروس وارد مرحله بالینی شد
شرکت Moderna، اولین ویال واکسن کروناویروس خود، mRNA-1273 را به انیستیتوی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) فرستاده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸ . جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.
تمامی حقوق این وب سایت
متعلق به شرکت زیست ارکید فارمد است | © ۱۳۹۸
جهت برقراری ارتباط با ما میتوانید با ایمیل stopcorona@orchidpharmed.com در تماس باشید.